ΤΟ CLUB ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

2021-12-30 16:15
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
 
Ο ιστότοπος https://greektipsters.com/ δε συλλέγει προσωπικά στοιχεία ταυτότητας από ιδιώτες, εκτός εάν οι ιδιώτες παρέχουν αυτά τα στοιχεία εθελοντικά. Τέτοιου είδους πληροφορίες - αν και όταν συλλεχθούν - σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη έγκριση των ιδιωτών. Η διαχείριση και προστασία αυτών των δεδομένων υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος (Πολιτική Απορρήτου), καθώς και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου.
 
Δεδομένα που παρέχετε εσείς
Κατά την εγγραφή σας στο site παραχωρείτε τα εξής προσωπικά δεδομένα: διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password). Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του site για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και δεν μοιράζονται με κανέναν άλλον. Επιπροσθέτως το email δεν προστίθεται αυτομάτως στη λίστα αλληλογραφίας του https://greektipsters.com/, παρά μόνο αν το επιλέξετε εσείς. Σε περίπτωση που δεν το επιλέξετε το https://greektipsters.com/ επικοινωνεί μαζί σας μέσω του παρεχόμενου email μόνο για λειτουργίες διαχείρισης του λογαριασμούς σας (πχ υπενθύμιση κωδικού, εγγραφή/αφαίρεση από λίστα αλληλογραφίας, διαγραφή λογαριασμού κτλ).
 
Κατά τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας του site συμπλήρωνετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) και το όνομα σας. Τα στοιχεία αυτά δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του site και χρησιμοποιούνται μόνο για την επικοινωνία μαζί σας.
 
Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε αίτηση επεξεργασίας ή και διαγραφής του λογαριασμούς σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με επικοινωνία στο email alexoly@hotmail.com είτε μέσω της ενότητας “Προφίλ” εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας. Σε περίπτωση διαγραφής λογαριασμού τότε όλα τα στοιχεία που έχει καταχωρήσει διαγράφονται και από τη βάση δεδομένων του https://greektipsters.com/
 
Συμφωνία χρήσης και υπηρεσιών
 
1. Οι χρήστες που εγγράφονται στις υπηρεσίες του https://greektipsters.com/ είναι υπεύθυνοι για τη χρήση του λογαριασμού τους και οφείλουν να προστατεύουν το ψευδώνυμο (username) και τον κωδικό τους (password) από τρίτους. O https://greektipsters.com/ διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα χρονική στιγμή να αλλάξει ή να διακόψει τις υπηρεσίες του ή τις ώρες διαθεσιμότητάς τους χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
 
2. Ο greektipsters.com  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους και τις συνθήκες βάσει των οποίων τα μέλη/χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα διάφορα τμήματά του. Ο greektipsters.com έχει το δικαίωμα να μετατρέψει ή να εισάγει οδηγία κεράσματος οποιασδήποτε υπηρεσίας του, καθώς και να μετατρέψει τις ώρες διαθεσιμότητάς του. Σε αυτή την περίπτωση, o greektipsters.com θα αναρτήσει σε εμφανές σημείο τους νέους όρους πριν την εφαρμογή κάποιας αλλαγής.
 
3. Ο greektipsters.com και οι διαχειρηστές του δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προέρχονται από άμεση, έμμεση, τυχαία, ειδική ή επακόλουθη κανονική ή κακή χρήση του greektipsters.com και των υπηρεσιών του από το χρήστη. O greektipsters.com είναι μόνο παροχείς περιεχομένου.
 
4. Χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ο greektipsters.com έχει το δικαίωμα να διακόψει οποιαδήποτε στιγμή τη δημοσίευση πληροφοριών στην ιστοσελίδα.
 
5. Με την εγγραφή του, ο χρήστης αποδέχεται ρητά όλους τους όρους του παρόντος και των συμπληρωματικών προς αυτό κειμένων και προχωρεί στη χρήση του greektipsters.com σύμφωνα με αυτούς.
 
6. O greektipsters.com έχει τη δυνατότητα να διαγράψει ή να αποκλείσει ένα λογαριασμό χρήστη αν θεωρεί ότι παραβαίνει την πολιτική χρήσης του.
 
7. Ο greektipsters.com μπορεί να αποκλείσει οποιονδήποτε θεωρεί ότι παραβαίνει τους όρους λειτουργίας του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη προειδοποίηση.

—————

Πίσω